Poetsbedrijf

Wiki Article

Ben je wel klaar met je Audi omdat deze er fletch uit ziet? Wij polijsten je bolide van onder tot boven tot ie er weer als nieuw uit ziet. Iets dat je Kia faal doet lijken komt door hagel, de invloeden van buiten geven de laklaag een doffe gloed. Na vaak buiten op de parkeerplaats te zijn geweest is dat ook best vanzelfsprekend, maar geen nood, wij geven die wonderbaarlijke grootsheid naar de oppervlakte. De bovenste laag wordt nogmaals in ere hersteld voor het fraaiste resultaat. Met krachtige producten en de meeste liefde krijg je de vierwieler weer in schitterende staat terug. Zie op onze bedrijfswebsite vele voor en na afbeeldingen om ons met een gerust hart te vertrouwen. In niet al te lange tijd staat er dan weer een prachtig fonkelende bolide voor je verblijf waar je graag naar kijkt.

Zodra je in de auto stapt is het gebeurd, grind dat omhoog springt of even niet uitkijken met je sleutels en een witte streep laat zich in je lak zien. Allemaal van die kleine beschadigingen in je autolak die je hoopt te ontlopen. Het is een verdrietig moment en je bent juist zo voorzichtig. Om je auto dan weer volledig krasvrij te verkrijgen kan je deze bij ons achterlaten om te laten polijsten. Een prima autolak door onze polijstbehandeling geeft je bolide weer de helderheid die het had toen je hem bij de autodealer voor het eerst had gezien. Ook de kleur is nogmaals tot leven gekomen.

Is het niet geweldig al die glanzende auto's die glanzen in het zonlicht of onder straatverlichting? Dat je een tijdschrift aan het doornemen bent en zoiets hebt van wauw dat ziet er puntgaaf uit? Met onze glascoating dienst gaat ook jouw vierwieler er net zo mooi van worden, is dat niet de wens die je altijd al had gehad? Glascoating is een transparante laag over de huidige lak heen, dit geeft een jaren lange extra bescherming aan je vierwieler. Wat nodig is, is dat de vierwieler eerst tot in de details gewassen moet zijn wilt de nano-coating werken. Het eindresultaat is dat regen en al het andere vuil van deze lak afglijdt zodat je altijd in een schone Fiat boodschappen kan doen.

Plus de binnenzijde van je Mercedes kunnen we volledig zuiveren zodat je weer met een lekker gevoel de bolide in stapt. Lederen zetels verkrijgen hun originele kleur en alles wat aan de binnenzijde aanwezig is is zo fatsoenlijk of als je net de autosleutel hebt verkregen. Als je de heilige koe al een geruime tijd hebt is deze niet zo netjes meer als dat de bedoeling is. En wie wilt er nu in een smerige omgeving zitten. De lederen stoelen komt na onze auto interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. Veel mensen vinden een nieuw aangeschafte Bmw lekker geuren, alleen duurt die geur niet voor eeuwig. Alle onprettige geurtjes die het interieur rijk is halen we er uit zodat je neus volop je zintuigen kan gaan doen tintelen.

Je kan bij ons ook een pakket kopen, dan maken we je auto overal schoon. Neem eens bij ons het ‘autowassen’ pakket af. Tevens kan je zelf besluiten om meerdere pakketten in te zetten, zo nemen we alles in 1 keer mee. Je kan bij ons elke kant op, elke auto of bestelwagen die we krijgen knappen we aan de binnen en buitenkant in z'n geheel op. Nadat je jouw bolide brandschoon kan komen ophalen weten wij het gigantisch te waarderen als je ons bijvoorbeeld bij je buurman wilt aanraden. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

We zien je graag.

Ben je minder blij geworden met je Nissan omdat deze er fletch uit ziet? Wij poetsen je fiat net zo lang tot elk deel weer glimt. De weersbeïnvloedingen doen je fiat weinig goeds, de tijd is aangebroken om deze door ons onder handen te laten nemen. Wij maken er zoveel werk van dat de puike glans die je bolide ooit eens bezat weer terug komt. De gelakte laag wordt nogmaals in ere hersteld voor het fraaiste resultaat. Met alleen de beste autowax te gebruiken en de meeste liefde leveren we jouw vierwieler weer af. Zie op onze website enkele voor en na afbeeldingen om ons met een gerust hart te vertrouwen.
In de kortste tijd komen bekende naar je toe om te vragen of je een nieuwe auto hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Op de meest onvoorspelbare momenten is het gebeurd, steentjes die omhoog springen of net even te snel met je autosleutel en er zit een kras in je lak. Spijtig, er valt spijtig genoeg niks aan te doen maar het valt wel op te lossen. Het is geen gezicht en je bent juist zo voorzichtig. Om je bolide dan weer honderd procent krasvrij te verkrijgen kan je deze naar ons toe brengen om te laten polijsten. Na onze polijstbehandeling zijn krasjes die afkomstig zijn van je autosleutels, een paar takken of steentjes weer volstrekt verdwenen. Het meest opvallende is de kleur, deze is weer helder.

Is het niet een fraai gezicht al die glanzende auto's die sparkelen in het licht van de zon of onder straatverlichting? Je kan je gezicht er in terug zien zo hard glimt de laklaag. Dit wordt verkregen met glas-coating en deze dienst zit tevens in ons aanbod, dus jouw voertuig kan net zo meesterlijk worden. Wat is glas-coating nu eigenlijk? Nou het is een bijgevoegde ondersteunende laag over je bestaande autolak heen die voor meerdere jaren goed is. Wat nodig is, is dat de auto eerst tot in de puntjes gewassen moet zijn om het middel te laten pakken. Na deze behandeling hebben waterdruppels en vuil geen houvast meer op je laklaag, je bolide blijft keurig schoon aan de buitenkant.

Wil je het interieur van je vierwieler laten verfraaien zodat deze er weer spik en span uitziet? Lederen stoelen krijgen hun originele kleur terug en alles wat je ziet is zo schoon of als je net de sleutels hebt gehad. Als je de heilige koe al een langere tijd hebt is deze minder schoon als dat je zal willen. En wie wilt er nu gezien worden met een vies auto interieur. Alle hoekjes en gaatjes worden door ons aangepakt zodat er geen viezigheidje meer te zien is. Een herinnering is toch wel de geur toen je je Nissan net nieuw had gekocht? We gaan niet overheersen met een nieuwe aangenaam ruikende geur, maar halen deze weg zodat je auto interieur weer plezierig geurt.

Om je heilige koe compleet van buiten en binnenkant schoon te laten stofzuigen bieden we ook pakketten aan. Het ‘Interieur reinigen’ pakket is een voorbeeld die je bij ons kan bestellen. Bovendien bestaat er een optie om meerdere pakketten in te zetten, dan ben je in 1 keer klaar. Wij bieden onze diensten aan voor iedereen met een auto of bus. We weten het te waarderen als je ons wilt aanprijzen bij bijvoorbeeld je tante. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven Klik hier door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Graag tot ziens.

Report this wiki page